nett-front

Nett Front

Mobil: +40-746-182525

 

Judeţul: Mureş, Localitatea: Vidrasău, codul postal: 547612, Adresa: Nr.1F
Director: Bartha András
Persoana de contact: Palkó Attila,
Tel.:+40-265-311728
E-mail: office@nettfront.ro,
Web: nettfront.ro
Domeniu de activitate:
Produsele expuse: uşi de mobilier înfoliate şi vopsite
Mărci reprezentateSC NETT FRONT SRL produce uși de mobilier de nivel superior într-o gamă variată de decoruri și finisaje pentru cei care apreciază calitatea și bunul-gust. Urmărind noile tendințe ale pieței și implementând cele mai noi tehnologii din domeniu, dorim să satisfacem atât cerințele producătorilor de mobilă și a specialiștilor în amenajări interioare, cât și cele ale utilizatorilor finali.

Oferta noastră cuprinde:

  • Uși din MDF cu diverse modele de frezare, înfoliate 3D (culori uni, imitații de lemn, imitații de textură), cu finisaje disponibile: ultra mat, mat, high gloss/high gloss 3D, antichizat și cretat.
  • Uși din MDF cu diverse modele de frezare, vopsite ultra mat sau lucios (gama NETT COLOR EXPRES, NETT COLOR 60).
  • Elemente decorative: Nett Decoraft 7, Nett Top 7, Nett Krystal, Nett Top Krystal.

Indiferent de stil, la noi găsiți toată gama de fronturi, de la cel rustic și clasic până la cel modern, fiind fabricate la cele mai înalte standarde de calitate, datorită materiilor prime provenite de la furnizori vest-europeni, în special din Germania, cu o tradiție îndelungată în fabricarea acestora, precum și al unui control permanent al calității pe tot fluxul tehnologic, de la intrarea materiei prime în producție și până la ambalarea produsului finit.

Mai multe detalii găsiți în catalogul nostru de produse.

 

Filme demo live pe perioada târgului!