24wood

24Wood

+40-728-847784

 

 

Județul: Mureș, Localitatea: Cristești, codul postal: 547185, Adresa: Str.Principală Nr.562/H
Director: Katharina Seiler,

Persoana de contact: Săplăcan Claudiu,

Mobil: +40-728-847784, Tel.:+40-365-810646
E-mail: sc@24wood.ro,

Web:www.24wood.ro

Produsele expuse: Mașini de șlefuit și sisteme de șlefuit, Quick Wood,

Domeniu de activitate: S.C. 24 WOOD S.R.L este o companie Germano-Romana , infiintata in anul 2007 , cu o echipa tanara si dinamica , stabilindu-si ca obiectiv , pe langa succesul economic , acela de a aduce un plus domeniului serviciilor.

Unul dintre obiectivele Companiei este acela de a livra produsele noastre , 24 de ore pe zi , oriunde in Romania si de a asigura service-ul utilajelor vandute de echipa noastra de vanzari.
Fondatorul 24 WOOD , se ocupa de vanzarea utilajelor, sculelor si echipamentelor pentru Industria Lemnului pe piata din Romania de foarte multi ani, astfel a luat fiinta aceasta Companie, la cererea clientilor, ca punte de legatura intre Romania si restul Europei, mai nou si Africa.

Intrucat clientii nostrii sunt pe primul loc, incercam sa patrundem cat mai profund in aceasta piata , sa ne formam o imagine clara asupra necesitatilor clientilor, astfel ne largim orizonturile cucerind noi piete in acest domeniu. Astfel munca noastra devine o placere zilnica , iar relatia dintre noi si client devine o relatie de prietenie pe termen lung. Speram ca si dumneavoastra sa deveniti prietenul nostru.

Filme demo live pe perioada târgului!