Reduceri de 15-20% la EXPOWOOD, pentru echipamentele distribuite de IF CONST

reduceri-de-15-20-la-expowood-pentru-echipamentele-distribuite-de-if-const

Reduceri de 15-20% la EXPOWOOD, pentru echipamentele distribuite de IF CONST

Compania IF CONST din Sibiu are oferte și promoții generoase pentru vizitatorii târgului EXPOWOOD Ateliere 2019! De asemenea, la standul exterior de lângă Sala Dacia va fi prezentat, în premieră, un circular automat pentru tăiat lemnul de foc despicat, o noutate absolută în domeniu, de producție 2019.

IF Const este unul dintre expozanții tradiționali ai târgului Expowood, aducând de fiecare dată în stand o gamă variată de utilaje. Mai mult decât atât, anul acesta reprezentanții companiei au decis să mărească suprafața expozițională cu 25%, ocupând astfel 60 de metri pătrați.

Vor fi expuse mai multe utilaje pentru produs lemn de foc, dar și accesorii forestiere – lanțuri antiderapante, șenile, cabluri. Totodată, reprezentanții societății vor oferi informații despre toată gama de utilaje din portofoliu, inclusiv tocătoarele JENZ și utilajele pentru exploatare forestieră PONSSE.

Demonstrații practice la stand cu:

  • LANCMAN SAF-X-CUT AUTOMATIC 707 STEL – Circular automat pentru tăiat lemnul de foc despicat. Noutate absoluta, utilaj produs începând de anul acesta.
  • LANCMAN LE 26 C+EL – despicător orizontal de 26 tone forță cu acționare mixtă – de la cardan și cu motor electric.
  • LANCMAN 3001 SOLO STH  – Balotieră pentru legat lemn de foc
  • LANCMAN STX 26 C GP – Despicător vertical de 26 tone forță pentru produs lemn de foc cu acționare de la cardan
  • Gama de șenile RUD
  • Lanțuri antiderapante pentru camioane forestiere, TAF-uri și alte utilaje forestiere și rutiere
  • Cabluri forestiere
Echipamente If Const la Expowood
Echipamente forestiere If Const

„Pe perioada târgului, despicătorul orizontal LE 26 C+EL, cu care vom face demonstrații la stand, va avea un discount de 20%. De asemenea, vom oferi vizitatorilor Expowood 15% discount la cablurile și lanțurile antiderapante comandate“, a declarat, pentru revista INTARZIA, Florin Irimina, directorul companiei IF CONST.

Târgul Internațional de Echipamente și Tehnologii Profesionale EXPOWOOD se va desfășura în perioada 11-13 aprilie, la Centrul de Evenimente Lux Divina din Brașov.

Alexandra Irimiea

Lasă un răspuns

Filme demo live pe perioada târgului!