PeFoc.ro participă la EXPOWOOD Ateliere Brașov 2019!

pefoc-ro-participa-la-expowood-ateliere-brasov-2019

PeFoc.ro participă la EXPOWOOD Ateliere Brașov 2019!

Compania PeFoc, specializată în comercializarea și montarea de șeminee pe lemne, focare și cosuri de fum profesionale, participă anul acesta la târgul EXPOWOOD!

„Ca participanți la acest eveniment (standul INT A3), vom veni în sprijinul vizitatorilor expoziției cu soluții de încălzire viabile și cu modele de șeminee și alte alternative termice și produse, dintre care amintim:

  • Gama de șeminee HOXTER, care este gama de top a focarelor, construite pentru cei care își doresc ce e mai bun de la un șemineu;

  • Gama de șeminee standard pe lemne, care cuprinde atât focare samotate, cât și focare din fontă. De asemenea, vom avea expuse modele cu sticlă standard (dreapta), dar și modele ultra-moderne cu sticlă pe colț sau cu mai multe laturi de sticlă.

  • Termoșemineul – alternativa la centrala termică clasică, așa numitul șemineu tip centrală, care se poate ocupa de încălzirea întregului cămin, dar și a apei menajere din casă.

  • Vom avea expus și un stand de grile care se atașează la construcția incintelor de focar, tipurile și modelele fiind de diferite formate și dimensiuni.

  • De asemenea, pentru cei care locuiesc la bloc, vom aduce cu noi și șeminee decorative, care se pretează amplasării în apartamente sau spații mici.

Vom oferi consultanță în domeniul seminee și accesorii pe întreg parcursul târgului și vom încerca să răspundem la toate întrebarile celor care ne vor vizita.

Suntem prezenti la ExpoWood la standul INT A3, pe toata durata expozitiei (11-13 aprilie 2019), intre orele 11.00-15.00. Tombola evenimentului va avea loc in ultima zi de expozitie, la ora 12.00“, se arată în comunicatul remis de companie.

Organizat anual, târgul de la Brașov, reprezintă cea mai bună ocazie de a vedea noile tendințe tehnologice, de a contacta furnizorii care rezistă pe piață și de a socializa cu cei mai de încredere intreprinzători ai sectoarelor de industrializarea lemnului și exploatare forestieră. Evenimentul se va desfasura în Sala Dacia – Complexul de evenimente Lux Divina din Brașov (str. 13 decembrie, nr. 98).

Alexandra Irimiea

Lasă un răspuns

Filme demo live pe perioada târgului!