Oferte speciale pentru echipamentele Posch la standul SP Stroia Product

oferte-speciale-pentru-echipamentele-posch-la-standul-sp-stroia-product

Oferte speciale pentru echipamentele Posch la standul SP Stroia Product

Compania SP Stroia Product din Timișoara a pregătit oferte speciale, cu reduceri de până la 10%, pentru toată gama de utilaje de prelucrare a lemnului de foc Posch Leibnitz Austria, valabile pentru vizitatorii târgului Expowood Ateliere 2019!

„Participăm la acestă ediție a târgului Expowood pentru a oferi cele mai moderne soluții de care au nevoie pentru dezvoltare companiile din sectorul exploatărilor forestiere precum și de prelucrare a lemnului de foc“, a declarat, pentru revista INTARZIA, Plinius Stroia, directorul general al companiei SP Stroia Product.

Societatea sa are în portofoliu echipamente de la branduri de renume precum Posch Austria, Uniforest Slovenia, Palms Estonia și Pewag Austria.

SP Stroia Product la Expowood
SP Stroia Product la Expowood

Standul SP Stroia Product la EXPOWOOD

Așa cum deja s-au obișnuit clienții fideli ai companiei, la standul SP Stroia Product, aflat pe platforma exterioară, la intrarea în expoziție, aceștia vor putea urmări o serie de demonstrațiii de utilaje și vor putea cere detalii despre echipamente diverse precum:

  • linia de tăiere-despicare lemn de foc model SpaltFix S-410 Multi producător Posch Leibnitz Austria
  • linia de tăiere-despicare lemn de foc model SpaltFix S-375 producător Posch Leibnitz Austria
  • despicătorul orizontal industrial  model SplitMaster 30 producător Posch Leibnitz Austria
  • sistemul de ambalat lemn de foc PackFix Hydro producător Posch Leibnitz Austria
  • minifunicularul Savoy  producător Uniforest Slovenia
  • remorca forestieră dotată cu braț de încărcare model Palms 13d producător Palmse Estonia
Cutit de despicare SpaltFix S-415 Multi la Expowood
Cutit de despicare SpaltFix S-415 Multi la standul SP Stroia Product

„Ne concentrăm eforturile pentru a fi recunoscuţi ca furnizori de soluţii profesionale, eficiente şi de încredere, care pot aduce mai mult confort pentru clienţii noştri. Obiectivul nostru este să ne consolidăm poziţia pe piață prin Calitate şi Profesionalism şi de a fi recunoscuţi ca furnizori de referință pentru clienţii şi partenerii noştri“, a adăugat Plinius Stroia.

Compania SP Stroia Product participă de peste 8 ani la târgul EXPOWOOD, având de fiecare dată rezervat un spațiu generos de peste 150 mp, pe platforma exterioară, la intrare, fiind unul dintre expozanții tradiționali.

„Ambiția echipei de organizare a târgului Expowood de a construi un eveniment cu impact, un eveniment de calitate, ne determină să sprijinim acest demers prin participare constantă“, a concluzionat Plinius Stroia, directorul companiei SP Stroia Product.

Târgul Internațional de Echipamente și Tehnologii Profesionale EXPOWOOD se va desfășura în perioada 11-13 aprilie 2019, la Centrul de Evenimente Lux Divina din Brașov.

Alexandra Irimiea

Lasă un răspuns

Filme demo live pe perioada târgului!