Misiune la EXPOWOOD: Creșterea notorietății brandurilor românești IRUM și MAVIPROD

misiune-la-expowood-cresterea-notorietatii-brandurilor-romanesti-irum-si-maviprod

Misiune la EXPOWOOD: Creșterea notorietății brandurilor românești IRUM și MAVIPROD

Vizitatorii EXPOWOOD vor putea testa și anul acesta tractoarele forestiere românești marca IRUM. Astfel, la standul exterior, aflat chiar la intrarea în Sala Dacia, vor fi expuse o serie de utilaje forestiere printre care amintim modelele TAF 690 PE și TAF 2012.

„Obiectivele pe care ni le-am propus pentru această ediție a EXPOWOOD ar fi continuarea creșterii notorietății brandurilor românesti IRUM și MAVIPROD pentru o vizibilitate cât mai mare! Dorim să ne prezentăm produsele, să întărim contactele de afaceri cu clienții din sectorul forestier și să fim aproape de ei. Totodată, vrem să sprijinim sectorul forestier cu utilaje moderne și performante care respectă toate normele de poluare în vigoare pe plan european“, a declarat, pentru revista INTARZIA, Horațiu Morariu, directorul comercial al companiei IRUM.

Ce veți găsi la standul IRUM?

  • utilaje forestiere (TAF 690 PE și TAF 2012)
  • trolii hidraulice TAJFUN
  • linie de tăiere-despicare lemne de foc TAJFUN RCA 480 JOY
  • mașină de ambalat lemne de foc Binderberger
  • circular și despicatorul BINDERBERGER
  • despicatorul ZANON
  • lanțuri forestiere și anvelope forestiere proiectate pentru a lucra în condiții extreme de teren. Acestea asigură o tracțiune superioară, o durată lungă de viață și o protecție împotriva înțepăturilor. Totodată, provoacă daune minime asupra suprafeței pădurilor și arborilor.
TAF 2012 G IRUM la Expowood
TAF 2012 G IRUM

„Poziția noastră pe piața utilajelor de exploatare a lemnului este una deja consolidată, pe care dorim să o extindem prin noile puncte de lucru ce vor fi deschise în curând, dar și prin dezvoltarea rețelei de dealeri IRUM. Putem spune că piața a cunoscut o evoluție continuă. Clienții deja își doresc utilaje cu o tehnologie cât mai nouă, care să respecte normele de poluare și să fie ușor de întreținut, iar noi suntem pregătiți să le oferim exact acest lucru“, a mai detaliat Horațiu Morariu.

De ce EXPOWOOD?

Compania Irum este unul dintre expozanții tradiționali ai târgului EXPOWOOD, având rezervat un spațiu generos de 100 mp.

„Pe lângă expunerea produselor noastre, acest târg este și un motiv excelent de a ne revedea cu partenerii noștri. Cu această ocazie ne dorim să fim aproape de clienții din zona forestieră, vrem să venim în întâmpinarea lor, să aibă ocazia să vadă utilajele și să afle de la reprezentanții noștri toate detaliile care îi interesează. Prin intermediul târgului organizat de dumneavoastră, reușim acest lucru“, a concluzionat Horațiu Morariu.

Târgul Internațional de Echipamente și Tehnologii Profesionale EXPOWOOD se va desfășura în perioada 11-13 aprilie 2019, la Centrul de Evenimente Lux Divina din Brașov.

Alexandra Irimiea

Lasă un răspuns

Filme demo live pe perioada târgului!