Florin Horlaci, administrator Proconsel: „EXPOWOOD este un brand care se respectă și care ne respectă“

florin-horlaci-administrator-proconsel-expowood-este-un-brand-care-se-respecta-si-care-ne-respecta

Florin Horlaci, administrator Proconsel: „EXPOWOOD este un brand care se respectă și care ne respectă“

Compania Proconsel bifează, an de an, fiecare ediție a târgului de specialitate Expowood! Platforma expozițională îi oferă administratorului Florin Horlaci ocazia nu doar de a cunoaște noi clienți, ci și de a lua „pulsul“ pieței.

Compania Proconsel din Brașov are ca obiect de activitate comerțul cu mașini, utilaje și echipamente pentru industria lemnului. Aceasta este reprezentant unic autorizat în România, pentru mărcile grupului SCM din ITALIA: MiniMax, SCM, DMC, MORBIDELLI, MAHROS, ROUTECH, STEFANI, IDM, GABBIANI, ELMAG și SERGIANI.

„La EXPOWOOD vom prezenta o mașină compactă, dar bine echipată, de aplicat cant, dedicată întreprinzătorilor mici sau medii. Vom promova, printre altele, noua gamă de CNC-uri lansată la începutul anului la Târgul De Casă al SCM Group, de la Rimini“, a declarat, pentru revista INTARZIA, Florin Horlaci, director general la Proconsel.

Standul Proconsel la Expowood
Standul Proconsel la târgul Expowood

Proconsel la târgul Expowood

Standul companiei Proconsel se află, tradițional, chiar la intrare în sala Dacia, pe partea dreaptă, având rezervat un spațiu expozițional generos de 40 mp.

„Participăm an de an pentru a identifica noi potențiali clienți, dar și pentru faptul că Expowood este deja un brand care se respectă și ne respectă. Cred în calitatea și diversitatea produselor furnizorului nostru SCM GROUP Italia, flexibilitatea noastră, reacția rapidă în cazul intervențiilor tehnice și a livrării pieselor de schimb“, a concluzionat Florin Horlaci.

Târgul Internațional de Echipamente și Tehnologii Profesionale EXPOWOOD se va desfășura în perioada 11-13 aprilie, la Centrul de Evenimente Lux Divina din Brașov.

Alexandra Irimiea

Lasă un răspuns

Filme demo live pe perioada târgului!