Euro Abrazive, în premieră la târgul Expowood Brașov 2019!

euro-abrazive-in-premiera-la-targul-expowood-brasov-2019

Euro Abrazive, în premieră la târgul Expowood Brașov 2019!

Compania Euro Abrazive, distribuitor de abrazive și materiale pentru industria lemnului și a metalului, vine anul acesta, pentru prima oară, ca expozant la târgul Expowood Brașov 2019!

„Am ales Expowood Brașov pentru că dorim să expunem produse ce țin de industria lemnului: abrazive, chituri pentru noduri și mașini destinate șlefuitului. Știam de mulți ani de acest târg, l-am vizitat de câteva ori, dar acum am hotărât să participăm ca expozant“, a declarat Iulius Mădan, reprezentant Euro Abrazive.

O altă companie care va expune pentru prima dată la Expowood este Weka din Ungaria.

Expowood 2019: Numărătoarea inversă a început

Până la începere Târgului Internațional de Echipamente și Tehnologii Profesionale EXPOWOOD mai sunt aproximativ 50 de zile. Până la această oră a fost ocupată mai mult de jumătate din suprafața expozițională!

Astfel, aproximativ 40 de firme sunt înscrise pe listă, cu o suprafață cumulată de 2800 mp. Dintre acestea, în jur de 25 reprezintă expozanți tradiționali, care an de an aleg târgul Expowood.

Așadar, Brașovul va fi, pentru a XIII-a oară, centrul afacerilor din domeniul industriei lemnului, dar și al consumatorilor îndrăgostiți de ambientul natural al lemnului.

Târgul Internațional de Echipamente și Tehnologii Profesionale EXPOWOOD se va desfășura în perioada 11-13 aprilie, la Centrul de Evenimente Lux Divina din Brașov.

Alexandra Irimiea

Lasă un răspuns

Filme demo live pe perioada târgului!