Câștigătorul unui program Start-Up, entuziasmat de începerea târgului Expowood!

castigatorul-unui-program-start-up-entuziasmat-de-inceperea-targului-expowood

Câștigătorul unui program Start-Up, entuziasmat de începerea târgului Expowood!

Daniel Jolta este unul dintre cei 46 de câștigători ai programului de finanțare european Transilvania Start-up. El va folosi cei 33.000 de euro pentru înființarea unui atelier de tâmplărie în Oradea, împlinindu-și astfel visul de a-și deschide propria afacere.

„La Expowood îi găsesc pe toți furnizorii mei la un loc!“ (Daniel Jolta, 31 ani, tânăr antreprenor)

Tânărul are o experiență de 5 ani în domeniu, lucrând ca inginer, șef al sectorului de prelucrare a lemnului și montaj mobilă și apoi ca director comercial și de logistică în cadrul unei fabrici din Oradea.

„Voi lucra cu lemn masiv și voi produce mese de dining pentru sectorul rezidențial și comercial. Calitatea și siguranța primează pentru mine, de aceea doresc să achiziționez utilaje noi. Iar târgul EXPOWOOD este ocazia perfectă pentru că mă duc într-un singur loc și acolo îi găsesc pe toți sau cel puțin pe majoritatea furnizorilor de care am nevoie“, ne-a declarat el entuziasmat.

Ce produse caută antreprenorul la Expowood?

Pe lista lui Daniel de achiziții se află: o mașină de rindeluit la grosime, un ferăstrău-panglică și mai multe scule de mână.

„La EXPOWOOD vreau să testez utilaje și să primesc informații mai detaliate decât pot obține din descrieri online și filmulețe pe youtube. Una e să citești review-uri pe net și alta e să pui mâna pe utilaje și să afli date reale de la comercianți.

Totodată, vreau să cunosc furnizorii, să văd care e abordarea lor, cum discută cu mine ca potențial client și care serviciile post achiziție pe care le oferă. Dar trebuie să mă încadrez în buget, 33.000 de euro se termină repede. Urmăresc ca acolo unde se poate, să iau o mașină combinată. Încerc să găsesc opțiunile cele mai bune pentru un început stabil“, a explicat tânărul antreprenor.

Daniel Jolta vine la Expowood

Daniel Jolta va participa la toate cele trei zile de târg. Pe lângă discuțiile cu furnizorii, el se va înscrie și la atelierele EXPOWOOD, focusate pe 5 teme: finisare, design, ferestre, ecologie și antreprenoriat.

„Cum am aflat de EXPOWOOD? În primul rând, m-am abonat la revista Intarzia și acolo am văzut detalii despre târg. Știam încă de anul trecut de existența lui, de pe Facebook, dar acum sunt interesat să particip pentru că mă ajută foarte mult. Vreau să iau deciziile corecte pentru deschiderea atelierului meu de tâmplărie“.

În programul de finanțare Transilvania Start-up s-au înscris 400 de proiecte și au avut loc mai multe etape de selecție. În finală au rămas 91 de concurenți care au prezentat ideea în fața unei comisii, însă doar 46 au obținut finanțare. Daniel Jolta a luat locul 1 pe județul Bihor, fiind pe poziția 19 în clasamentul general. Între câștigători este singurul care va deschide un atelier de tâmplărie.

Alexandra Irimiea

1 COMMENT

  • Cornell Jolta

    Nice

Lasă un răspuns

Filme demo live pe perioada târgului!