Alexandru C. Neumann, manager general la EET: „Expowood este oportunitatea ideală de a sta de vorbă cu clienți și colegi de breaslă!“

alexandru-c-neumann-manager-general-la-eet-expowood-este-oportunitatea-ideala-de-a-sta-de-vorba-cu-clienti-si-colegi-de-breasla

Alexandru C. Neumann, manager general la EET: „Expowood este oportunitatea ideală de a sta de vorbă cu clienți și colegi de breaslă!“

EET East European Trade pune accent pe consultanță personală. De aceea, târgul EXPOWOOD reprezintă platforma ideală pentru discuții și demonstrații live cu utilaje!

„Mulți dintre partenerii EET sunt lideri pe piața mondială în domeniul lor. Aceștia sunt ultra specializați și au ca scop ușurarea și automatizarea proceselor de lucru ale utilizatorului final. Cu cât specialiștii din domeniu sunt mai greu de găsit, cu atât devin mai importante mijloacele de producție. Acest aspect este valabil și pentru mașinile din proiectele de tip StartUp. La EXPOWOOD dorim să consiliem clienții în mod individual pentru a le recomanda mașinile potrivite“, a declarat, pentru revista INTARZIA, Alexandru C. Neumann, manager general la EET.

Compania East European Trade (EET) comercializează utilaje premium pentru industria lemnului și energii regenerabile, având în portofoliu branduri precum HOLZ-HER, MARTIN, GANNOmat, LAMELLO, AEG, MIRKA sau KAHL. Aceasta participă an de an la târgul EXPOWOOD din Brașov, prezentând utilaje de ultimă generație.

Pentru această ediție Expowood, EET pune accent pe mașinile de aplicat cant. Vor prezenta modelul Auriga 1308XL al producătorului german HOLZ-HER. „Încă de la început, acest producător a dezvoltat o tehnologie de pionierat pentru adezivarea canturilor, deținând numeroase patente la nivel mondial“, a explicat Alexandru Neumann.

Masina HOLZ-HER la Expowood
Mașina HOLZ-HER la Expowood 2018

Astfel, agregatul “Glu Jet” permite utilizarea fără probleme a adezivilor EVA (adeziv standard) sau PUR (adeziv rezistent la umiditate și căldură), sub formă de cartușe de adeziv sau granule. De asemenea, sistemul de adezivare este capsulat, nepermițând emanarea vaporilor toxici, iar curățarea întregului circuit de adeziv se face în doar câteva minute, potrivit informațiilor furnizate de Alexandru C. Neumann.

Această tehnologie “Glu Jet” se găsește doar la mașinile HOLZ-HER. Un alt avantaj unic îl reprezintă timpul de încălzire extrem de scurt (record mondial de doar 3 minute), reducând consumul de energie și costurile aferente.

Routerele CNC sunt un alt capitol pe care EET îl va aborda la EXPOWOOD.

„Anul trecut am adus un router de nivel industrial, dar acum intenționăm să demonstrăm, pe baza modelului cel mai mic de router al producătorului german BZT, raportul extrem de avantajos cost/tehnologie, necesar pentru execuția produselor decorative din diverse materiale.

Personalizarea mobilierului devine un aspect din ce în ce mai important. Integrarea și procesarea materialelor precum compozit, aluminiu, piatră sau sticlă oferă clienților un avantaj considerabil. Suntem de mult timp specializați în acest gen de utilaje, dar dorim să extindem în viitorul apropiat și mai mult acest segment“, a adăugat Alexandru Neumann.

Compania EET a oferit consultanță clienților din România de peste un sfert de secol, încă din anul 1993.

„Am însoțit mulți clienți de la început până la fabrica de succes. Cunoaștem problemele clienților și putem oferi soluții personalizate. Țelul nostru este să găsim împreună combinația optimă de echipamente în fiecare stadiu de dezvoltare, orientându-ne întotdeauna pe termen lung. Bineînțeles că dorim să păstrăm o legătură apropiată nu doar în procesul de achiziție, ci să asigurăm atât în garanție cât și post-garanție un service impecabil. De asemenea, oferim pentru majoritatea mașinilor piese de schimb pe o perioadă mai mare de 10 ani“, ne-a subliniat reprezentantul EET.

Demonstrații practice cu scule de mână la standul EET

Totodată, la standul EET aflat în Sala Dacia standul G4+H4 vizitatorii vor putea urmări demonstrații practice cu scule electrice de mână, nelipsite din atelierul fiecărui producător.

EET aduce scule LAMELLO

„Constructorul elvețian LAMELLO este deschizător de drumuri la nivel mondial în tehnica ingenioasă de îmbinare a lemnului, deținând o gamă largă și unică de scule, accesorii și consumabile pentru îmbinare, asigurând cel mai înalt nivel de calitate, fiabilitate și oferind soluții inovative de precizie ridicată.

scule MIRKA la Expowood

Un alt fabricant pe care dorim să îl prezentăm este marca finlandeză MIRKA, lider în tehnica de șlefuire și scule de mână dedicate. MIRKA produce materiale consumabile cu cel mai înalt grad de randament în procesare și soluții pentru orice material, având în spate decenii de experiență, integrată, nu în ultimul rând, și în sculele de mână dotate cu cea mai avansată tehnologie.

scule electrice de mână AEG

De asemenea, vă așteptăm cu aplicații practice ale brandului AEG, lider în dezvoltarea de produse și tehnologii noi în domeniul sculelor de mână, de la prima mașină de găurit portabilă din 1898, până în zilele de astăzi. AEG se numără printre puținii producători ce oferă o gamă completă de scule electrice de mână, dotate cu tehnologie avansată de acumulatori“, a detaliat reprezentantul EET.

Compania East European Trade nu ratează nicio ediție a târgului EXPOWOOD, de mai bine de 4 ani.

„Dorim să păstrăm un contact cât mai apropiat cu clienții noștri. Pentru asta, un târg este cea mai potrivită oportunitate. Aici totul poate fi discutat personal, atât cu departamentul de vânzări, cât și cu departamentul tehnic. Este momentul ideal pentru dezbaterea ideilor si a planurilor de viitor. Desigur, este foarte important și contactul cu noi clienți. În Brașov ne bucurăm, în special, de vizitele reprezentanților Universității Transilvania și ale studenților. Apreciem fiecare conversație ce oferă sugestii constructive pentru viitor“, a concluzionat managerul EET.

Târgul Internațional de Echipamente și Tehnologii Profesionale EXPOWOOD se va desfășura în perioada 11-13 aprilie 2019, la Centrul de Evenimente Lux Divina din Brașov.

Alexandra Irimiea

Lasă un răspuns

Filme demo live pe perioada târgului!