Newsletter

RO  EN


Hildebrand – cel mai vechi producător de uscătoare de cherestea din lume!

Hildebrand un nume autentic ce se poate mândri cu o vastă experiență în domeniu și care  a introdus pentru prima dată în istoria industriei lemnului, uscătoarele convenționale, sistemul de ventilare încorporat în grinda superioară, sistem de ventilare reversibilă și cu viteză variabilă – construcție mecanică completă din aluminiu precum și sistemul de control complet automatizat.

Astăzi, Hildebrand își are sediul social în Tășnad și este prezent în România din 2006, iar obiectivul companiei este grija pentru viitorul  clienților, prin continuarea înglobării tehnologiei de vârf în sistemele noastre de uscare.

În funcție de nevoile individuale ale clienților, Hildebrand oferă uscătoare personalizate și camere de tratament termic, în toate capacitățile și versiunile dorite, purtând amprenta și calitatea deja dovedită de numele Hildebrand.

Portofoliul companiei este diversificată, oferind uscătoare convenționale; uscătoare pe vid HIGH VAC®; camere de aburire precum și camere combinate de aburire și uscare; camere de tratament termic (paleți, ambalaje); sisteme automate de comandă și control al uscării;pre-uscătoare și uscătoare tandem Brunner (BTA), cu refolosirea energiei termice.

Prezentă și la ediția a XV-a a târgului Expowood 2016, Brașov, Hildebrand vine cu soluții și informații pentru vizitatorii interesați de tehnica uscării masei lemnoase.

Organizer
S.C. Imageline srl, Odorheiu Secuiesc,
No. reg.Com.: J19/21/2002, C.F. RO14415709
www.imageline.ro , www.intarzia.ro, www.infowood.ro, www.revistacastor.ro, www.expowood.ro