Newsletter

RO  ENIndustria 4.0 și mașinile viitorului, 

capabile de o producție inteligentă, 

just-in-time

                

Producția s-a inversat în ultimii zece ani - nu mai dictează mașina ce produse se vând, ci produsele sunt cele care dau formă tehnologiei, consideră Massimo Gnoli, area manager la SCM GROUP, responsabil pentru piețele din Europa de Est, statele baltice și mediteraneene. Acum avem de-a face cu o producție inteligentă, flexibilă, dar capabilă să livreze și cantitate. Industria 4.0, încotro? Ne răspunde Massimo Gnoli, prezent la târgul expoDESIGNwood Brașov 2017.
Cinci companii din străinătate au 

expus și au căutat parteneri noi la 

expoDESIGNwood


  

Infowood Technologies – Grecia, Koppom Maskin – Suedia, ACF – Franța, Kbt – Belgia și Teknamotor – Polonia sunt cele cinci companii din străinătate care au trimis delegații la ediția din 2017 a Târgului Internațional expoDESIGNwood, de la Brașov. Fie că doar au testat piața din România și calitatea târgului sau s-au aflat în căutare de parteneri pentru a se extinde în țara noastră, delegațiile străine s-au arătat încântate de organizarea expoDESIGNwood și au promis că vor repune și în 2018 târgul de la Brașov pe harta evenimentelor la care se vor reîntoarce cu plăcere.

Mihnea Ghilduș a deschis forumul 

dedicat designului și trendurilor

în materie de mobilier românesc
În premieră la expoDESIGNwood a avut loc un forum de discuții și prezentări dedicat designului și trendurilor în materie de mobilier românesc și nu numai. Designerul Mihnea  Ghilduș a fost cel care a deschis acest forum, care a atras zeci de specialiști atât din cadrul târgului, cât și din afara lui. Cum poate aduce designul și colaborarea designer-producător aceea plusvaloare unui produs de serie? Este întrebarea la care a încercat să răspundă  tânărul designer Mihnea Ghilduș, fondatorul deja celebrei platforme Dizainăr și director  creativ la DZNR Studio.


Produse și patente „made in 

Romania” aduse la expoDESIGNwood
Firme românești cu tradiție în industria lemnului au fost prezente la expoDESIGNwood. Unele dintre ele pentru prima dată, altele oaspeți obișnuiți ai târgului, cele cinci companii autentice au adus la expoziție produsele gândite și inovate în România.


Ce caută specialiștii

din industria lemnului?
Târgul expoDESIGNwood 2017 a reunit la Brașov, în inima țării, 94 de firme de renume mondial, expozanți români și străini ce activează în industria lemnului. Cu toții s-au străduit să-și impresioneze clienții și au prezentat cea mai nouă tehnologie disponibilă pe piață. O întrebare însă rămâne: ce caută specialiștii din industria lemnului?


Expowood a devenit expoDESIGNwood. Jucătorii din industria lemnului și a mobilei s-au reunit la Brașov la cea de-a XVI-a ediție a târgului dedicat breslei


Cel mai mare târg din țară dedicat breslei lemnarilor, expoDESIGNwood, a avut loc la Brașov, în perioada 30 martie – 1 aprilie. Timp de trei zile, târgul a reunit 94 de firme din industria lemnului, care activează în sectorul de mobilă, prelucrarea lemnului, energie și exploatare și care au venit să prezinte 180 de mărci internaționale. Organizator
S.C. Imageline srl, Odorheiu Secuiesc,
Nr. reg.Com.: J19/21/2002, C.F. RO14415709
www.imageline.ro , www.intarzia.ro, www.infowood.ro, www.revistacastor.ro, www.expowood.ro