Newsletter

RO  EN

Platformă cu paletă bogată de evenimente

Târgul Expowood, pe lângă demonstrații practice pe mașinile expuse, va cuprinde și o gamă variată de evenimente care se vor desfășura pe perioada târgului în incinta complexului. 


Forumul de discuții va așeza la masă pentru discuții reprezentanții instituțiilor și asociațiilor profesionale din domeniu, susținători ai evenimentului: Clusterul Pro Wood din Sfântu Gheorghe, Clusterul Mobilier Transilvan din Cluj-Napoca, Asociația Producătorilor de Mobilă din România, Asociația Forestierilor din România și Universitatea Transilvania din Brașov. Reprezentanți ai forurilor de specialitate, lideri ai organizațiilor de specialitate împreună cu personalități marcante ale breslei vor discuta despre nevoia de inovare în industria lemnului și vor prezenta exemple de bune practici pentru domeniul lemnului.


Workshopuri organizate pe perioada târgului se vor focusa pe patru mari teme:

1.     Software de proiectare pentru industria lemnului. Noua eră a dezvoltării denumită ,,Industry 4.0” nu se poate concepe fără software: de proiectare mobilier, de case, de acoperișuri sau de amenajare interioară.

2.     Tehnologia de tip ,,Nesting”. Procesele de producție în care concepția designului impune necesitatea unei tehnologii flexibile au nevoie de organizarea din spatele producției, de soluții inteligente pentru reducerea costurilor cu manipularea, cu depozitarea, cu forța de muncă, de logistica debitării și de monitorizarea permantă a fluxului de fabricație.

3.     Noi provocări ambientale. Aplicații inovative, noi metode de lucru, culori și trenduri pentru 2018.

4.     Grinzi CLT și noi produse pe bază de lemn utilizate în construcții.


Tombola pentru vizitatori  va fi evenimentul de încheiere a târgului. La fel ca anii trecuți,

vizitatorii târgului vor putea participa și la tombola EXPOWOOD, ce are în joc premii în valoare de 2.000 de euro. Astfel, cei mai norocoși dintre ei vor putea câștiga mașini, scule sau dispozitive utile în activitatea lor.

 


Organizator
S.C. Imageline srl, Odorheiu Secuiesc,
Nr. reg.Com.: J19/21/2002, C.F. RO14415709
www.imageline.ro , www.intarzia.ro, www.infowood.ro, www.revistacastor.ro, www.expowood.ro