Newsletter

RO  EN

Oferta de sponsorizare evenimente conexe

Firmele care activează în domeniul industriei lemnului și al exploatării forestiere pot susține evenimentele organizate cu ocazia Târgului Expo-Design-Wood.

1.    Pentru specialiștii din domeniu care vizitează târgul se organizează ,,Tombola Vizitatorului” la care pot participa toate persoanele care se înregistrează și cărora le vom oferi, prin extragere, premii cuprinse între 200 și 400 de euro. Aceste premii pot consta în produse sau vouchere pentru achiziționare de la ofertant.

2.    Vizitarea târgului se va face și anul acesta gratuit, dar va necesita totuși o înregistrare. Acțiunea de înregistrare a vizitatorilor se va desfășura sub denumirea ,,Unu pentru tine și doi pentru colegiși se va desfășura în perioada premergătoare evenimentului și, respectiv, la fața locului pe perioada târgului. Pentru a îndemna vizitatorii să se înregistreze „de acasă”, le vom oferi șansa unui cadou-surpriză, cu valori cuprinse între 10 și 30 de euro, care pot fi produse cu sau fără suport de reclamă a firmei ofertante, mostre, paletare, servicii, taloane de cumpărare, produse de larg consum etc.

Noi, organizatorii Târgului Expo-Design-Wood vă oferim posibilitatea de a deveni parteneri ai celor două evenimente organizate pe perioada târgului:

 ,,Tombola vizitatorului” 

,,Unu pentru tine și doi pentru colegi”.

Companiile interesate pot oferi produse pentru premii accesând unul dintre cele 4 variante de sponzorizare (Diamant, Gold, Silver și Bronz) disponibile, beneficiind astfel de o excelentă promovare în rândul vizitatorilor târgului.


Organizator
S.C. Imageline srl, Odorheiu Secuiesc,
Nr. reg.Com.: J19/21/2002, C.F. RO14415709
www.imageline.ro , www.intarzia.ro, www.infowood.ro, www.revistacastor.ro, www.expowood.ro