Newsletter

RO  EN

Expowood din nou la lux divina

Ediția anului 2018 a târgului Expowood va avea loc în perioada 19-21 aprilie. Am păstrat locația ediției trecute, adică Centrul de Evenimente și Conferințe Lux Divina din Brașov. Situat pe fosta platformă Rulmentul, astăzi complexul este foarte modern, reînnoit, multifuncțional și include săli generoase de expunere, conferințe, hotel, restaurant și parcare organizată. Locația este situată la 500 de metri de centura  București-Târgu Mureș, în apropiere de Shoping Center-ul Coresi și Mall-ul Auchan.

Expowood 2018 va fi organizat în sala Dacia a complexului Lux Divina, într-un spațiu expozițional generos de 2000 mp la interior, sala Parc de 500 mp și 1000 mp la exterior. Hala este dotată cu podea industrială, curent electric industrial și o intrare de mari dimensiuni, potrivită pentru amenajarea și punerea în funcțiune a utilajelor și mașinilor cu scop demonstrativ.
Accesul se poate face direct de pe artera principală a străzii 13 decembrie in curtea complexului pe o șosea lată care permite intrarea TIR-lor până la ușa sălii. Suprafața de expunere exterioară se va amenaja în curtea complexului.
(vezi harta)

Use ⌘ + scroll to zoom the map

Map Data
Map data ©2017 Google
Map DataMap data ©2017 Google
Map data ©2017 Google
Map
Satellite


Organizator
S.C. Imageline srl, Odorheiu Secuiesc,
Nr. reg.Com.: J19/21/2002, C.F. RO14415709
www.imageline.ro , www.intarzia.ro, www.infowood.ro, www.revistacastor.ro, www.expowood.ro