Newsletter

RO  EN


Tehnologie, inovare și design!


Ediție extinsă și rafinată

Schimbarea locației, realizată cu succes în 2016, a marcat începerea unei noi ere de dezvoltare a târgului EXPOWOOD. Spațiile generoase, oportunitățile și serviciile diversificate existente, precum și interesul breslei vor asigura continuarea  acestei dezvoltări  într-un ritm exploziv.
Extinderea profilului târgului, prin atragerea participanților care să prezinte tehnologii specifice pentru producere de energie din lemn, prin atragerea producătorilor de case din lemn, uși, ferestre, mobilier de grădină etc., precum și a prelucrătorilor de lemn masiv și a altor materiale derivate din lemn va fi scopul principal urmărit pentru a realiza diversificarea gamei de produse expuse pe aceeași platformă.

Internaționalizarea profundă a ediției este un alt scop, precum și mărirea ariei de acțiune a târgului. Atragerea de expozanți din străinătate va diversifica noutățile prezentate, care vor fi foarte atractive pentru publicul specialist și vor oferi noi oportunități de afaceri. Lansarea înscrierilor cu opt luni înainte de începere și promovarea evenimentului pe arie extinsă și utilizarea de canale profesionale vor asigura selectarea publicului vizitator și corelarea cererii pieței cu pulsul de acțiune al târgului. 

Platformă pentru socializare profesională
Comunitatea lemnarilor are rădăcini adânci în cultura latină – a colegia-lității și  a prieteniei, de aceea, relaționarea profesională și schimburile de experiențe au un rol esențial chiar și pentru mediul de afaceri.
Spații pentru socializare informală vor fi amenajate confortabil și vor asigura servicii  diversificate. Astfel, participanții  vor putea beneficia de un ambient oportun pentru discuții informale de afaceri.
Transfer de tehnologii și intermedieri de afaceri vor fi organizate
între producători români și comercianți din alte țări prin organizarea de matchmakinguri și forumuri B2B, B2C.


Tehnologii de prelucrare și produse din lemn
pe o singură platformă!Organizator
S.C. Imageline srl, Odorheiu Secuiesc,
Nr. reg.Com.: J19/21/2002, C.F. RO14415709
www.imageline.ro , www.intarzia.ro, www.infowood.ro, www.revistacastor.ro, www.expowood.ro