Newsletter

RO  EN


PREMIU DIAMANT - Un exhaustor local Alwo2, în valoare de 697 euro + TVA, oferit de compania ALWO THERM SRL din București

Cătălina Taras, specialist relații publice la ALWO THERM: „Ținând cont de faptul că am avut o pauză în vederea participării la expoDESIGNwood, iar anul acesta am revenit ca expozanți, am considerat că participarea ca sponsor la tombola târgului este o cale în plus de promovare a companiei, de creștere a notorietății în cadrul expoziției și, nu în ultimul rând, de a acorda câștigătorului ocazia de a testa și folosi produsul ALWO.”

Câștigătorul marelui premiu: Gabriela Maria Sîrb, administratorul firmei Emergent Trading SRL din Mirăslău, jud. Alba -  producător de mobilier didactic pentru școli și grădinițe: „Eu am crezut că e o farsă de 1 aprilie la început, dar apoi m-am bucurat mult. Nu m-am așteptat să câștig, m-am înscris la tombolă fără să mă gândesc la asta. De regulă, nu particip la concursuri și de aceea și câștigul a fost neașteptat. Exhaustorul este de folos, doar că încă nu l-am pus în funcțiune. Este bun pentru locuri unde exhaustarea pe care o avem nu este suficientă. Într-adevăr este un premiu de valoare, dar m-aș fi bucurat și dacă era un premiu simbolic. Vreau să mulțumesc organizatorilor și îndeosebi furnizorului Alwo pentru acest premiu. Târgul expoDESIGNwood este foarte util pentru că ai ocazia să iei pulsul la zi, să vezi și furnizorii, pe mulți îi cunoaștem și lucrăm deja cu ei. E un moment plăcut de socializare, plus că mai aflăm o părere, mai vedem care e tendința pe piață.”

_________________________________


PREMIUL GOLD - un voucher de cumpărare de 400 euro oferit de compania SEVA GRUP din Brașov

Andrada Pristavu, specialist marketing la SEVA GROUP SRL: „Am ales să fim sponsori pentru a crește notorietatea expoziției și pentru a atrage cât mai mulți clienți. De fapt, consider că acest gen de acțiune ar trebui făcută de toți participanții la târg, să ofere ceva potențialilor clienți. Compania noastră participă la 3-4 evenimente expoziționale pe an și de fiecare dată oferim discounturi consistente la achiziția echipamentelor.”

Câștigător: Bernadette Both, administratorul firmei SC Ideas Graph SRL din localitatea Brădești, jud. Harghita – oferă servicii în domeniul design-ului: „A fost o mare supriză și m-am bucurat foarte mult că am câștigat. Sunt o persoană norocoasă, am mai câștigat de câteva ori și înainte. Particip rar la concursuri, dar când o fac, am norocul să câștig. Încă nu am valorificat premiul pentru că trebuie să ne mai gândim ce fel de mașină vom cumpăra și vom beneficia de acest voucher. Nu am mai participat până acum la tombola expoDESIGNwood, de fapt aceasta a fost pentru prima dată când am vizitat târgul. Expoziția mi-a plăcut foarte mult, a fost organizată la un nivel destul de ridicat în privința calității, iar locația a fost de excepție.”

_________________________________


PREMIUL I – un set de trei pânze circulare, în valoare de 300 de euro, oferit de compania LEITZ ROMÂNIA 

Silviu Coconu, director general LEITZ ROMÂNIA: „Suntem partner al revistei Intarzia și al târgului expoDESIGNwood de foarte mulți ani și prin implicarea în cadrul acestei tombole am dorit să fim aproape de clienți. Compania noastră participă, de regulă, în astfel de acțiuni prin care oferim tot felul de bonusuri și avantaje.”

Câștigător: Gabriela Dochia, administratorul firmei Dabov SRL din Câmpina, jud. Prahova - producător de mobilier la comandă din PAL melaminat: „Am primit vestea cu bucurie, e firesc. În momentul în care am pășit pe porțile târgului și am auzit de tombolă, m-am gândit că o să câștig un premiu. Sunt norocoasă de fel, am mai câștigat la o altă tombolă acum câțiva ani. Deja utilizăm frecvent două dintre cele trei pânze. Este un premiu foarte util pentru domeniul nostru de prelucrare. Din punctul meu de vedere, îmi pare rău că nu am fost în prima zi de târg, la întâlnirea cu designerii. Dar oamenii de aici au fost destul de calzi, de primitori, au oferit explicații, iar Brașovul este o zonă care-mi place mult. Am discutat la standuri despre un robot de vopsit PAL, un exhaustor pe care directorul nostru de producție ni l-a cerut și ne-am uitat la un utilaj de brichetat. Târgul a fost util pentru că am luat contact cu oamenii din piața pe care activăm.”

_________________________________


PREMIUL II – un voucher de cumpărare de 150 de euro, oferit de compania TEHNOWOOD SRL din Brașov

Roxana Popelea, consultant tehnic / director de aprovizionare la TEHNOWOOD SRL: „Am considerat că este o ocazie bună pentru marketing! Societatea noastră a mai sponsorizat și alte activități, mai ales pe plan local, în Brașov, îndeosebi concursuri sportive – avem un băiat care participă la competiții de carting, iar noi îi asigurăm o parte din cheltuieli. Vizavi de expoDESIGNwood ne-am fi dorit să fie mai mulți vizitatori, pentru o mai bună promovare.”

Câștigător: Andrea Cervigni, administratorul firmei Saral Prod SRL din Bălțați, jud. Iași - activează în prelucrarea primară, producție de semifabricate pentru uși, ferestre, parchet stratificat, componente pentru mobilier și o producție de mic mobilier din lemn masiv. „Sâmbătă, când a avut loc extragerea, eram la expoziție și am auzit la microfon numele meu. Am venit și am ridicat premiul pe loc. Nu câștig așa de des pentru că, de regulă, nu particip la concursuri, însă de data aceasta am avut noroc. Premiul este de folos și am utilizat voucherul pentru a achiziționa obiecte de care aveam nevoie în firmă! Am comandat de la Tehnowood în jur de 70 de cuțite amovibile pentru cap de freză pentru mașina pe patru fețe. Le folosim frecvent, sunt de bază în activitatea noastră așa că premiul este foarte util. Acesta este primul an în care am revizitat târgul, după mulți ani de absență. Am venit cu șeful de secție pentru a afla ce mai e nou pe piață, pentru a vedea ce propuneri sunt din partea reprezentanților producătorilor de utilaje și să vorbim într-un cadru deschis cu furnizori și producători.

Din punctul meu de vedere, expoDESIGNwood ar trebui organizat într-un spațiu mai mare pentru a fi loc pentru mai multe mașini și să existe mai multe posibilități de a vedea utilaje în lucru. Din păcate, am fost în ultima zi și nu am participat la toate evenimentele, dar a fost de ajutor să fac comparații pentru că așa obții o viziune mai largă față de ce are fiecare în curtea proprie. Ar fi interesant ca acest târg să deschidă o cale de comunicare între agenții economici din domeniu, însă nu doar de la expozanți la vizitatori, ci și între vizitatorii prezenți, să aibă posibilitatea de a se înscrie într-o bază de date comună pusă la dispoziția tuturor unde fiecare să spună ce face și de ce are nevoie.”

_________________________________


PREMIUL III - un sac de adeziv termofuzibil JOWATHERM sau o canistră de adeziv JOWACOLL, oferite la alegere, de compania SORIN MIHAI SRL din Brașov

Francisc Szasz, șef vânzări departamentul Adezivi la Sorin Mihai SRL din Brașov: „Acest produs înregistrează o cerere foarte mare în industria de prelucrare a lemnului și considerăm că prin oferirea lor am contribuit la creșterea atractivității tombolei și implicit a potențialilor vizitatori. La târgurile din incinta show-room-ului firmei SORIN MIHAI S.R.L. am organizat, de asemenea, tombole cu produse similare și am văzut dorința și bucuria vizitatorilor de a participa. Totodată, am dorit ca vizitatorii să fie atrași de un produs bine cunoscut pe piață, iar câștigătorul să aibă ocazia fie să folosească acest produs pentru prima dată, fie câștigul să constituie un bonus.”

Câștigător: Romică Rafa, administratorul firmei  Mobila și Binale SRL din Caransebeș, jud. Caraș-Severin - producător de mobilier din PAL: „A fost ceva pozitiv! Oricine se bucură când câștigă. Am ales adezivul întrucât îmi este de folos. De obicei nu particip la jocuri de noroc, la loto sau la alte concursuri. Vin în fiecare an la târg și particip la tombolă, dar până acum n-am mai câștigat. Întâmplarea a făcut să câștig acum. A fost de mare folos, chiar s-a și terminat. Coincidența este că noi chiar lucrăm cu firma Sorin Mihai și cumpărăm frecvent de la ei. Târgul este util, foarte bine organizat, dar mi-aș dori ca la târgul acesta de la Brașov să găsim mai multe utilaje în lucru, mergând, chiar dacă acest lucru este costisitor. Poate ar putea fi cumva subvenționat de stat pentru că e cu totul altceva când vezi un utilaj în funcționare decât o broșură!”

Organizator
S.C. Imageline srl, Odorheiu Secuiesc,
Nr. reg.Com.: J19/21/2002, C.F. RO14415709
www.imageline.ro , www.intarzia.ro, www.infowood.ro, www.revistacastor.ro, www.expowood.ro